weby pro nejsevernější čechy

Podzimní hry 2024 – malá kopaná

V pondělí 14. října 2024 se v areálu Kotliny na umělé trávě uskutečnil pod záštitou ZŠ Varnsdorf, nám. E. Beneše 469 druhý díl Podzimních her.

Turnaje se zúčastnilo pět týmů, které hrály systémem každý s každým, délka utkání 2 x 7 minut. Díky dvěma hřištím měl turnaj rychlý spád a všechna utkání probíhala plynule.

Hned v našem prvním zápase jsme zjistili, že ostatní soupeři jsou oproti nám o něco vyspělejší a že to nebude tak jednoduché, jak jsme si původně mysleli. První utkání jsme prohráli s pozdějším vítězem turnaje – ZŠ Edisonova. Následující dvě naše utkání skončila remízou – s týmy ZŠ Dolní Podluží a Gymnázium Varnsdorf. V posledním zápase jsme si ale jednoznačně poradili se ZŠ Východní a zaslouženě zvítězili. Celkově jsme obsadili třetí místo. Výkony našeho týmu se postupně zlepšovaly a je škoda, že se nám první zápasy nevydařily dle očekávání. Mohli jsme bojovat i o lepší umístění. Náš tým byl složen převážně z mladších žáků. Věříme, že nabrané zkušenosti využijeme v dalších turnajích.

Všechny týmy zaslouží pochvalu za snahu, bojovnost a skvělý přístup. Turnaj proběhl v přátelské a klidné atmosféře. Už teď se těšíme na další díl Podzimních her (plavání), který se uskuteční 6. listopadu 2024.

Bc. Patrik Klouda, ZŠ Varnsdorf, nám. E. Beneše

vysledky_ph_kopana

ZŠ Edisonova Varnsdorf na FB:

Podzimní hry – kopaná. Kluci se umístili na krásném 1. místě. Patří jim velká pochvala!

Rok 2023 ->, rok 2022 ->, rok 2019 ->, rok 2018 ->, rok 2017 ->rok 2016 ->

Tagy