weby pro nejsevernější čechy

Volejbal – krajský přebor mladší žákyně U14 – 1. kolo (září 2024)

Aktuální první kolo krajského volejbalového přeboru nové sezóny mladších žákyň kategorie U14 se uskutečnilo v neděli 29. září 2024 ve sportovní hale ve Varnsdorfu.

Rozpis utkání doznal během turnaje změn, nakonec kvůli časovému presu nebylo dohráno vše (následoval basket a večer exhibice ve stolním tenise) – závěrečný zápas byl sehrán dodatečně:

Přihlášené týmy – TJ Bižuterie Jablonec nad Nisou, TJ Slovan Varnsdorf z.s., TJ Turnov, Schrödingerův institut Varnsdorf a DUKLA LIBEREC. A jak je vidět z jednotlivých výsledků i závěrečného pořadí, byla to pro domácí (pořádající) suverénní jízda:

Soupisky zúčastněných:

TJ Bižuterie Jablonec nad Nisou

TJ Slovan Varnsdorf

TJ Turnov

Schrödingerův institut Varnsdorf

DUKLA LIBEREC

Bižu na webu (ostatní zatím ani ťuk):

Dnes 29. 09. 2024 jsme se zúčastnili prvního turnaje krajského přeboru mladších žákyň ve Varnsdorfu. Máme v družstvu hodně nových a mladých děvčat, takže jsem turnaj očekával s určitými obavami. Výsledkové jsem byl mile překvapen.

S hrou starších hráček, tedy těch, co hrály tuto soutěž již loni, již příliš ne. Při utkání přepnuly hlavu do podivného zápasového módu a zapomněly u téměř všech činností na metodicky správné provádění, výsledkem byl celkem živelný projev se spoustou „nevolejbalových“ chyb. Ty volejbalové chyby mně příliš nevadí, to k volejbalu patří. Na druhou stranu je musím pochválit, že vzaly mladší děvčata super mezi sebe a pomáhaly radami apod. Mladší děvčata absolvovaly své první šestky a sbíraly zkušenosti. Celkově naše účast vyzněla pozitivně a v porovnání s ostatními účastníky krajského přeboru jsme na tom podobně, ale všichni máme co zlepšovat.

A kdyby čistě náhodou někdo něco (fotek vzniklo samozřejmě násobně víc, než je tu k vidění), je to snadné – ivo@safus.cz

Březen 2024 ->, prosinec 2023 ->, listopad 2023 ->, říjen 2023 ->, březen 2023 ->, říjen 2022 ->, září 2021 ->, čtyřky září 2021 ->, říjen 2020 ->, čtyřky říjen 2020 ->, říjen 2019 ->, čtyřky leden 2019 ->, čtyřky listopad 2018 ->, březen 2017 ->

Tagy