weby pro nejsevernější čechy

Vezmi svou duši na kafe a dopřej jí péči…

…takto pojmenovala Agentura Pondělí další ročník setkání s veřejností nad tématem duševního zdraví.

Akce se koná v pondělí 7. 10. 2024 v prostorách kavárny Balahala v Rumburku od 9 do 16:30 hodin a je součástí celorepublikové kampaně Týdny pro duševní zdraví.

Každý čtvrtý člověk zažije ve svém životě nějakou formu duševního onemocnění. Duševní zdraví se týká nás všech. Všichni ho můžeme rozvíjet a všichni o něj můžeme přijít. Součástí duševního zdraví může být také zotavení z psychické krize nebo duševní nemoci,“ sděluje k tématu jedna z organizátorek akce Petra Kindiuková a k samotnému programu pak dodává: „Setkání bude probíhat ve dvou blocích, dopolední program vyhradíme pro odbornou veřejnost, např. pro poskytovatele sociálních služeb, pedagogy, opatrovníky apod. Odpolední blok bude určen pro zájemce z řad laické veřejnosti. V obou půldnech budou probíhat zajímavé přednášky a besedy s odborníky a lidmi se zkušeností s duševním onemocněním. Plánujeme promítat filmy s danou tématikou, nabídneme ochutnávku relaxačních technik, sdílení zkušeností, a to vše u dobré kávy.

Jak svou duši a mysl ošetřit? Přijďte se inspirovat, popovídat, nebo se zrelaxovat např. u jógy a meditace. Pro další informace kontaktujte Bc. Petru Kindiukovou, tel.: 737 538 241, www.agenturapondeli.cz nebo nás sledujte na facebooku.

Vezmi svou duši na kafe (1)

Zuzana Havránková, Agentura Pondělí

Agentura Pondělí, z. s. je nezisková organizace, která poskytuje služby pro osoby se zdravotním postižením ve Šluknovském výběžku, kde v rámci programu „Tým pro duševní zdraví“ poskytuje podporu lidem se zkušeností s duševním onemocněním.

 

Tagy