weby pro nejsevernější čechy

Hokejový přátelský turnaj mladších žáků ve Varnsdorfu 8. 9. 2024

V neděli 8. září 2024 se po o kategorii vyšším zápolení na varnsdorfském zimním stadionu konal hokejový turnaj mladších žáků.

Alespoň že na sociálních sítích se sem tam něco mihne – „Turnaj mladších žáků. Pozvání přijali HC Huskies Teplice, HC Mostečtí Lvi, HC Děčín

Tentokrát jsem nedorazil na začátek, ale někde uprostřed, na mantinelech viselo info:

Trochu zarazí, že jde o pohár starosty města. Města, které tuhle akci nemá v přehledu akcí, protože o ní dozajista nikdo z těch, kteří by jim tam mohli zadat, v životě neslyšel… Ale to je furt dokola stejně, nejen s hokejem.

Domácí hráli s Mostem a dlouho, dlouho se nedařilo. Lvi tlačili a snažili se zvýšit získaný dvougólový náskok, který jim ale domácí v pár posledních minutách zázračně vyfoukli… Jak dopadla druhá část nemám tušení.

A opět sociální sítě:

TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ
Děkujeme všem hráčům, hráčkám, trenérům a hlavně rodičům, že se v tomto krásném počasí zúčastnili a předvedli úžasné výkony. Veliká pochvala týmu HC Děčín, kteří přijeli s nejmladším týmem (r. 2014/2015). O vítězi turnaje nakonec rozhodlo skóre a 1. místo obsadili HC Mostečtí lvi, 2. HC Huskies Teplice, 3. domácí Vikingové a krásné 4. místo patří HC Děčín. Všem přejeme mnoho úspěchů v nové sezóně a těšíme se někdy na shledanou.

Tagy