weby pro nejsevernější čechy

Volejbal ženy TJ Slovan Varnsdorf „A“ vs Vrtule Frýdlant (září 2024)

Dalším sportovním odvětvím, které v sobotu 7. září 2024 startovalo novou sezónu, byl volejbal. V tělocvičně na Národní ulici ve Varnsdorfu proběhlo dvojutkání krajského přeboru 2. třídy (1. a 2. kolo) žen, v němž se utkalo družstvo TJ Slovan Varnsdorf na domácí půdě s celkem Vrtule Frýdlant.

Na soupisce jmen skoro jak v telefonním seznamu, ale na lavičce sedělo 6 domácích holek, takže na rozdíl od hostů nebylo ani jak střídat.

Varnsdorf
Frýdlant

Úplný propadák to nebyl, ale na výkon Vrtulí domácí holky nestačily.

Frýdlant se tedy radoval:

Až neuvěřitelné, co se našim juniorkám během prvního zářijového víkendu povedlo.

Včera si holky odbyly premiéru v Krajském Přeboru II. třídy ve Varnsdorfu. S ještě o chlup mladšími soupeřkami jsme si poradili celkem jasně 2x 3:0 a připsali jsme si tak historicky první body pro Vrtule Frýdlant v této soutěži.

O den později jsme vyrazili do Nového Boru na kvalifikační turnaj v kategorii dívek U22. A znovu bez ztráty kytičky! 2:0 jsme porazili Mnichovo Hradiště a Nový Bor A i B.
To vše se nám povedlo i bez třech ústředních blokařek, které ještě čerpaly dovolenou. Ty však velmi dobře zastoupila teprve čtrnáctiletá Mia! Obrovská pochvala nejen pro ni, ale i pro celý tým!

Příliš odpočinku ale nebude, už ve středu první kolo LVS, ve kterém přivítáme Rakety Liberec (17:45) a v sobotu další kolo KPII, ve kterém hostíme loňské šampiónky z Malé Skály (10:00 a 13:00)! Přijďte nás podpořit!

Tagy