weby pro nejsevernější čechy

Letní streetballová liga Šluknovska 2024 – druhé kolo

V sobotu 17. srpna 2024 se na hřišti pod tělocvičnou na Národní ve Varnsdorfu odehrálo druhé kolo letošního ročníku Letní streetballové ligy Šluknovska.

Cestou z jedné akce na druhou jsem se na chvíli zastavil i tu. Pokud mohu soudit, dost těch, kdo sehráli kolo první dnes absentovalo a naopak, hráli i ti, kdo na prvním kole k vidění nebyli.

SI informuje:

2. TURNAJ – HŘIŠTĚ POD SOKOLOVNOU 17. 8. 2024
Druhý turnaj LSLŠ 2024 vyšel opět organizačně na výbornou. Počasí přálo a až na vyšší teploty, které jsme úspěšně překonávali pomocí chlazených nápojů a vodní mlhy, nás nečekala již žádná nemilá překvapení.
Streetballový svátek si tak na jednom z nejoblíbenějších hřišť pro tento sport užívalo dvacet jedna týmů a nespočet diváků, kteří kromě napínavých sportovních situací měli možnost ochutnat výtečné občerstvení. V nejmladší kategorii do dvanácti let si mezi sebou zahrálo hned šest týmů a ten stejný počet družstev nastoupil ve smíšené skupině kategorií U14/15/16. Nechyběla ani soutěž v trestných hodech a v trojkách. Poděkování patří jako vždy všem zúčastněným hráčům, rodičům, divákům, organizátorům této akce a sponzorům.
Výsledné umístění v turnaji jednotlivých kategorií:
Mládež do dvanácti let:
Kung Fu Krtci
Ostrý nůžky v penále
Dřeváci
Mládež do čtrnácti let:
Shooters
Suchý rohlíci
Mládež do patnácti let:
Kaštani
Grizzlies
Mládež do šestnácti let:
Adrenalin Park Jedlová
Street Wariors
Ketegorie 18+:
Aligátor
Nekonečno munice
XXX
Vítězi soutěží:
Šestky – Tomáš Turanský
Trojky – Lukáš Kučera

Letní streetballová liga Šluknovska 2024 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2023 – druhé kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2023 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2022 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2021 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2020 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2019 – první kolo

Tagy