weby pro nejsevernější čechy

Brná nasázela Šluknovu sedm gólů

V sobotu [7/11] v Brné odehrál Šluknov (na fotkách v červenobílém) předposlední mistrák tohoto podzimu (na úvodce jsou fans Plastonu, kteří jezdí i na venkovní zápasy).

Trenér Láďa Čurgali napsal k tomuto zápasu:

Do první Brné jsme po dvou vítězstvích jeli s nadějí překvapit, ovšem to se absolutně nepodařilo. První ranou již před utkáním byla ztráta Knížka a Chlana, kteří měli v posledních utkáních výbornou formu. Po zranění achilovky se vrátil pomoci kapitán Holešovský, ale jak se ukázalo, tak jsme to uspěchali a již během první půle musel střídat kvůli obnovení zranění. Aby toho nebylo málo, tak pro zranění v průběhu utkání odstoupil i Koukol a Lukáč. To už bylo příliš a dopadlo to jak to dopadlo. Od první minuty domácí dokazovali, proč jsou severénně první v tabulce. Dobré kombinace, rychlost, důraz… S vypětím všech sil se nám dařilo útoky odvracet. Bohužel první velká šance skončila gólem. Po té bylo utkání velmi zajímavé, šance se přelévali na obou stranách a škoda, že se nám nepodařilo vyrovnat. Před poločasem jsme po druhé inkasovali z pokutového kopu. Ve druhé půli jsme po třetím gólu a třech střídáních již neměli sílu odporovat a poslední půlhodina byla exibicí domácích. Ti nás nešetřili a s chutí až do konce útočili a zakončovali své akce. S přístupem v první půli jsem byl spokojen, druhý poločas byl z naší strany již velmi špatný. V posledním soutěžním utkání podzimu (v sobotu 14/11/2015 od 13.30 hodin) po několika letechhostíme na domácím hřišti nováčka z Velkého Šenova a chceme i ve třetím derby uspět.

Mistrovské utkání 12.kola I.A třídy.

Brná – SK Plaston Šluknov 7:0 (2:0)

Branky : Gibala 4, Heřman, Mihaylov, Štástka

Rozhodčí : Doubek – Šmíd, Mecl

ŽK : Strnad – Koukol

Návštěva : 108 diváků

Sestava domácích : Císař – Smetana (71′ Prousek), Večeřa, Guth, Betka (61′ Culek), Heřman, Gibala, Seidl, Mihaylov (68′ Balog), Strnad, Štástka

Sestava hostů : Janda – Lukáč (60′ Vyšohlíd), Koukol (46′ Schneider O.), Zounar, Kirchner, Horák, Hajduk, Svoboda, Altman, Holešovský P., Holešovský A. (32′ Šeliga)

Zde naleznete video ze zápsu z Brné.

Tagy