weby pro nejsevernější čechy

Žádný triky, jenom trika!!! [a soutěž]

Léto ještě nekončí, triko by se mohlo hodit. Obzvlášť je-li módní, krásně barevné a evidentně krásné! Minulá edice triček už je značně opraná a i když chystáme dostisk, rozhodli jsme se přijít v letošní módní sezoně s novým vzorem.

Mysleli jsem i na děvčata a ženy a dívky, tedy je k dispozici i verze dámská s lodičkovým střihem — výstřihem. Ta terminologie nám ještě není úplně jasná)

Tedy, k dispozici jsou trika dámská ve velikostech S, M a L v barvě žluté a růžovofialové a pánská ve velikostech M, L a XL v barvě žluté a červené (všechna 160g/m2).

pistole nabidka

Existuje speciální sada triček bílých s černým potiskem.

A tady je tedy obrázek, který můžete nosit na prsou:

pistole def

Jestli o některé z nich máte zájem (což by nás potěšilo a podpořilo i provoz tohoto webu) můžete si ho jednoduše objednat pomocí následujícího formuláře.

{module pistolnici_objednavka}

Cena trika je 250 korun českých plus poštovné, budou ale k dipozici k vyzvednutí v naší rumburské kanceláři, která by měla být otevřena začátkem srpna, což je vlastně už zítra.

Zároveň je tu jedno triko k dispozici v naší soutěži.

Pozornější jistě postřehli, že jsme si vypůjčili pistolníky z legendárního filmu Tenkrát na západě, ale úplně jsme opomenuli připojit ženu okolo které se tam všechno točí a kterou hrála Klaudia Kardinal.

Zajímalo by nás, co si o dění ve výběžku myslí ona.

klau1

{module pistolnici_soutez_ (2)}

Třeba bude na dalším triku i s vaší větou. Každopádně ta, kterou pošlete a nám se bude zdát jako ta správná, máte u nás jedno triko z aktuální nabídky podle vlastního výběru.

A třeba na vaše náměty vznikne i nový komiks)

Soutěžíme do konce měsíce srpna.