weby pro nejsevernější čechy

Vilémov porazil Šluknov 4:0 na domácím hřišti v přípravě na novou sezónu

V sobotu [26/7] od 17,00 hodin sehrál Vilémov se Šluknovem v rámci letní přípravy přátelský zápas, před velice slušnou diváckou kulisou.

Šluknovští fotbalisté dorazili vesměs skoro všichni do Vilémova netradičně vlakem a pro někoho to byla premiéra v cestování na zápas. Důvodem byl fakt, že po zápase se společně posedělo u piva a hlavně byl na pořadu tradiční tatáráček s česnekem a topinkami.

Ohlasy po zápase:

L.Čurgali trenér ŠLK: Domácí byli lepším můžstvem, přesto jsem s hrou spokojen. Pět, šest šancí jsme si vytvořili, leč neskórovali. Točil jsem sestavou v průběhu hry, zkoušel jsem hráče, především mladé na různých postech. Dal jsem šanci všem, kteří s námi trénují, abych nikoho vyloženě nezklamal. V obou poločasech jsme měli lepší i horší polovinu. Podržel nás dnes bravůrně chytající brankář Petr Janda. Hlavně aby nám vydržela nadále taková účast na trénincích a takový přístup, nasazení v nich (ve čtvrtek nás bylo 18 na tréninku).

L.Sklenář manager VIL: V první půli to mohlo být klidně 8:2, ale hostující Janda měl svůj den a hlavně motivaci proti svým bývalým spoluhráčům a kamarádům a přiváděl svými brilantními zákroky domácí do nesnází. Ve druhé půli hosté trochu odpadli a chvílemi jim domácí nepůjčili balón. Ti se tlačili před jejich branku s vidinou mnou vypsané prémie (plus 5 gólů) a nechávali prostor pro rychlé brejky hostů. Ti měli trochu smůly v zakončování, jinak byl výsledek asi tak 10:5. Diváci se určitě bavili a po zápase vzdali hold potleskem na otevřené scéně oběma týmům. Hrálo se bez karet a s přehledem odřídil zápas sudí Tomáš Červený.

Vilémov 4:0 Šluknov, poločas 2:0

Branky: Betyár 2, Vavroušek 2

Diváků 130.