weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam sedmačtyřicátého týdne 2014

Nabízíme další přehled akcí na konci aktuálního týdne, o nichž víme a z nichž některých se zúčastníme. Ve čtvrtek 20. listopadu 2014 se nás asi zase jen pár sejde v Kocourovi na další porci jazzu (třeba se pletu).

V pátek 21. listopadu 2014 mám celé dopoledne o program postaráno, koná se Den otevřených dveří VOŠ a SŠ VDF (leden 2014, listopad 2013, leden 2013, říjen 2012).

V sobotu 22. listopadu 2014 začíná u Kocoura 1. ročník výstavy drobného zvířectva a okrasného ptactva a jestli to bude stejně povedené, jako zkušební dubnová velikonoční výstava, určitě to bude stát za podívání. Druhou sobotní výstavu připravili modeláři, v budově knihovny / domů děti ve VDF (oficiálně Městské centrum kultury a vzdělávání) – k vidění mají být nejrůznější plastikové modely. Bude-li to jako loni, taktéž lze jen doporučit návštěvu. Odpoledne KPMV zamíří do štoly sv. Jana Evangelisty v Jiřetíně, Kopeček v RBK má večer netradičně akci v tento den (koncert kapely Pepek Námořník) a další koncert je v Doubici na Fabrice (Cháska).

V neděli 23. listopadu 2014 bych to viděl na koncert ve Šluknově, zdejší varhany jsem (neklame-li mne paměť) ještě neslyšel.

Vybírejte z nasbíraných plakátků nebo koukněte do našeho kalendáře. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.