weby pro nejsevernější čechy

SVĚTLOHRANÍ v Rychnově u Jablonce nad Nisou

BEZMEZER, o.p.s. vyzývá místní i přespolní, děti i dospělé všech věkových kategorií k účasti na SVĚTLOHRANÍ a tvorbě jakéhokoli světla či světélka v jakékoli podobě – obraz, masky, výrobky… Fantazii meze neklademe. Na tomto dvoudenním programu proběhnou volné i odborné umělecké dílny, světelná stezka lesem pro děti i pro dospělé plná skřítků a dalších tajemných bytostí, vyhlášení a ocenění nejlepších a nejoriginálnějších výtvorů, večerní koncert a různá vystoupení.

Festival světla:-)))).

Protože za dlouhých podzimních večerů člověka popadají různé myšlenky a představy, vymysleli jsme tento malý alternativní festiválek na téma SVĚTLOHRANÍ. V tomto ročním období potřebujeme své životy prosvěcovat různými lampičkami, žárovkami, světly a světélky…. Když sedíme dlouho ve tmě, většinou nás začnou popadat různé divné i nedivné myšlenky a představy. Aby jsme podpořili jejich tvůrčí potenciál, zveme všechny, kteří se potřebují světelně vyjádřit, aby k nám 14. 11. 2014 v pátek přijeli a společně s námi se vrhli do tvorby. Přihlašte se nám každý, kdo se chce připojit svým nápadem a chutí z radosti prosvítit dny předcházející tomu dloóóóuuuuhéééému zimnímu období, fantazii se meze nekladou… Materiály je možné použít všelijaké. Akce je nesponzorována, takže pokud máte vlastní a již vytvořená díla, přijeďte s nimi anebo si s sebou přivezte různé věci a hýblátka a od pátka můžete volně instalovat do prostoru svá velkolepá světelná díla:-)))..

Spaní po koncertě na sále, jídlo dáme dohromady z vlastních zásob, pivo a další výdobytky patřící k pitnému režimu čili BAR, budou k dispozici na místě tohoto činu…

Tel.: +420 605 93 61 20

Email: info@bezmezer.cz

www.bezmezer.cz