weby pro nejsevernější čechy

Pytlákova schovanka 2014

Cykloakce na horském nebo trekkingovém kole s mapou po neobvyklých místech šluknovského výběžku a příhraničí, to je PYTLÁKOVA SCHOVANKA. Zveme vás na její již 8. ročník v sobotu 13. 9. 2014 od 10 hodin do Lipové u Šluknova. Účastníci si budou moct zvolit ze dvou časových limitů 222 minut nebo 333 minut a tří kategorií (dva muži, dvě ženy nebo mix). Délku trati si zvolíte dle vašich sil a chuti a tak si vybere opravdu každý bez rozdílu věku i kondice.
Součástí Pytlákovy schovanky bude i závod určený dětem z dětských domovů. Partnerem a garantem celého závodu bude Tomáš Slavata www.tomasslavata.cz profesionální sportovec, trenér a organizátor řady akcí děti z dětských domovů.
Akci zakončíme vyhlášením vítězů, tombolou a koncertem v sále místní restaurace „U pytláka“. Skvělé zázemí, velmi atraktivní lokalita a díky sponzorům Čeps, Biopark s.r.o, Isostar, Lawi a Jopa i zajímavé ceny pro vítěze jsou více než lákavou pozvánkou. Těšíme se na vás 13. 9. 2014 na Pytlákově schovance http://www.pytlakovaschovanka.info/ .