weby pro nejsevernější čechy

Kiss me Kojak a Drom na Rozkroku

V pátek (28/12/2012) hrála ve varnsdorfském klubu Rozkrok místní kapela Kiss me Kojak a jako host (s něco přes půlhodinky trvajícím setem) i liberecká skupina Drom. Ačkoli nejsem v tomhle kloubku domácí, bylo to poprvé, co jsem tu viděl víc lidí, nežli jenom personal a vystupující. Varnsdorf prostě žije. :)
Jsem zvyklý na to, že koncerty nezačínají včas, resp. tak jak je uvedeno na plakátech, ale když už jsem projel svou řidičskou kombinaci kafe – čaj – nealkopivo a málem načal další kolo, byl jsem trochu v nepohodě. Naštěstí tentokrát se opravdu dostavili diváci a tak bylo dobré, že jsem s některými mohl pobesedovat. Výsledek těchto debat se možná nějak projeví i na našem webu.

Potom —- ale opravdu až potom začal kulturní program.

Obě kapely hrají něco trochu jiného než běžně poslouchám, takže u vystoupení libereckých Drom(ů?) si pomohu nadšeným twítem Beryho: ty vole, #Drom mi hrozne pripomneli #envy. Bozi koncert ve Vandaku.

 MG 6891

 MG 6901

A Kiss me Kojak (koncert jsem neviděl až dokonce, musím také někdy spát) byl opravdu plný energie; dvě basy, bicí, trubka a klávesy prohnané krabičkami, to je pozoruhodný výlet do jiné dimenze.

Tagy